Lolitka
100% оригінал з Європи
Доставка Новою Поштою
Безпечна онлайн-оплата

Чому обирають Lolitka

🇪🇺Оригінал з Європи100% автентична продукція
🚚Доставка Новою Поштоюпо всій Україні, 5–7 днів
🔒Безпечна оплатакартка, Apple Pay, Google Pay
🛡️Гарантія якостіперевірені європейські бренди

Опис товару

OLIVEM 1000 НАТУРАЛЬНИЙ ЕМУЛЬГАТОР ДЛЯ КОСМЕТИКИ DIY КРЕМ 100 Г ECOSPA

Olivem 1000 - це неіонний емульгатор природного походження для приготування емульсій «олія у воді» (М/В). Виробляється 100% натуральна та біологічно розкладана сировина, не містить оксиетиленових інгредієнтів. Він прийнятий органами екологічної сертифікації. Olivem 1000 виготовляється з похідних оливкової олії. Утворюється в результаті етерифікації груп жирних кислот сорбітом і цетилстеариловим спиртом.

Olivem – косметичні властивості

  • Olivem 1000 особливий емульгатор. Крім створення емульсії, має сильну зволожуючу і пом'якшувальну дію (розгладжує, змащує). Він має широкий діапазон pH (3-12) і створює стабільні емульсії з багатьма сировинними матеріалами, в тому числі: з мультифруктовими кислотами AHA (Multifruit Complex), вітаміном C MAP і гідролатами з низьким pH.
  • При створенні емульсії Olivem 1000 створює рідкі кристали зі структурою, подібною до міжклітинного цементу, природного в шкірі, що робить її ідеальною покращує її еластичність і зволоження.

Як використовувати Olivem?

  • Застосовуйте Olivem як компонент жирової фази у виробництві домашня косметика.
  • Olivem здатний емульгувати до 40% жирових інгредієнтів і ідеально підходить для створення сильного, відновлюючі нічні креми надаючи їм ніжну консистенцію, яку приємно наносити.
  • Це також полегшить, серед іншого: поєднання гіалуронової кислоти, гідролату та олії в живильна та відновлююча маска для пошкодженого та сухого волосся.

Дозування

  • 3-4% - рідкі бальзами, сироватки
  • 5% - креми для обличчя
  • 6-8% - багаті відновлюючі креми

Технічні характеристики товару

  • Склад INCI : Цетеарил Оліват, Сорбітан Оліват
  • Походження : Італія
  • Якість : Рослинне походження (схвалено органами екологічної сертифікації EcoCert)
  • Характер : Біла тверда речовина
  • Щільність при 20 градусах C. : 1,01 г/мл
  • Розчинність : Додати до жирової фази
  • Рекомендована концентрація : 3-8%

Зберігання

Зберігати щільно закритим, при температурі не вище 35°С, подалі від джерел тепла та світла, у недоступному для дітей місці.

Швидка доставка5-7 днів з Європи
Оригінальні товари100% європейська продукція
Безпечна оплатаКарткою або на рахунок