Lolitka
100% оригінал з Європи
Доставка Новою Поштою
Безпечна онлайн-оплата

Чому обирають Lolitka

🇪🇺Оригінал з Європи100% автентична продукція
🚚Доставка Новою Поштоюпо всій Україні, 5–7 днів
🔒Безпечна оплатакартка, Apple Pay, Google Pay
🛡️Гарантія якостіперевірені європейські бренди

Опис товару

Подаруйте своїй коханій людині Relaxing Oil Set.

Масла можна використовувати як для догляду, так і для розслаблюючого масажу обличчя.

Вони також ідеально підходять для всього тіла та волосся.

Магія олій полягає в їх здатності імітувати шкірне сало в природному бар’єрі шкіри, що робить їх особливо корисними для розгладження, зволоження та балансування шкіри, а також забезпечуючи захисний бар’єр на поверхні шкіри.

Косметичні масла

містять усі жиророзчинні активні речовини (ефірні олії, хлорофіли, каротини, ксантофіли, ферменти, смоли, віск, жирні кислоти, алкалоїди та жиророзчинні вітаміни (A, D, E, K, F). Вони також містять дуже цінні флавоноїди, які діють на захисту, протизапальні ліки i регенеруючий. Вони добре засвоюються, надають регенеруючу і живильну дію, покращуючи стан шкіри і волосся.

Олія соняшникова характеризується високим вмістом ненасичених жирних кислот, особливо лінолевої. Ця олія має загоювальні та антибактеріальні властивості, зміцнює ліпідний бар’єр шкіри, покращує гідратацію, зменшує запалення та нормалізує метаболізм шкіри (лінолева кислота вбудовується в структури клітинних мембран і використовується для вироблення правильно побудованих керамідів). Лінолева кислота також є природним компонентом шкірного сала. У людей з акне і нечистою шкірою спостерігалося зниження вмісту лінолевої кислоти в шкірному салі, що спричиняє закупорку шкірних пор і, як наслідок, утворення численних вугрів і прищів. Використання лінолевої кислоти для жирної та схильної до вугрів шкіри регулює роботу сальних залоз, очищає пори шкіри та зменшує чорні крапки.

Масло з пелюсток троянди.

Рекомендується для догляду за всіма типами шкіри, особливо сухою, в'ялою, зрілою, судинною та ніжною, схильною до подразнень та сухості, з першими або розвиненими зморшками.

Відсутність комедогенних властивостей означає, що його можна успішно використовувати людям з комбінованою та жирною шкірою.

У процесі мацерації пелюсток троянд отримують базову олію без запаху мацерат з багатьма корисними властивостями.

пелюстки троянд вони містять летку олію, жири, флавоноїди, органічні кислоти та цукрові сполуки.

Масло з пелюсток троянди містить усі жиророзчинні речовини. Він багатий на вітаміни A, D, PP і E.  Містить бета-каротин, фітостероли, лецитин, каротиноїди та незамінні жирні кислоти.

Він також багатий на флавоноїди, які підвищують стійкість епідермісу до процесів старіння.

Властивості та вплив олії пелюсток троянди на шкіру:

  • Зволожує, зволожує і розгладжує шкіру, зміцнює ліпідний бар'єр епідермісу.
  • Показує інтенсивний антиоксидантний ефект, боротьба з вільними радикалами та посилення захисту від сонця.
  • Він зміцнює судини, знімає почервоніння, покращує кровообіг і рівень живлення клітин шкіри.
  • Надає заспокійливу та зміцнюючу дію на шкіру.
  • Має регенеруючу і заспокійливу дію.
  • Виправляє гнучкість, гладкість і структура шкіри.

Ємність 100 мл

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil; Екстракт квітів троянди, екстракт листя Rosmarinus officinalis (розмарину).

Олія каштана

має протинабрякові, протизапальні та легкі в’яжучі властивості. Основною діючою речовиною є есцин, який ущільнює, зміцнює і відновлює еластичність кровоносні судини. Він також має антиоксидантні властивості.

Масло є чудовим засобом для догляду за людьми з чутливою судинною шкірою, схильною до набряків, напр. під очима та жирна шкіра, схильна до забруднень. Масло каштана містить речовини, які діють зміцнення стінок вен та збільшити їх гнучкість

Ємність 100 мл

INCI:  Олія насіння Helianthus Annuus (соняшникова), екстракт насіння Aesculus Hippocastanum (кінського каштана), екстракт листя rosmarinus officinalis (розмарину).

Олія бета-каротину

Зміцнює і зберігає загар

Beta Carotene Oil – це комбінація олії виноградних кісточок і морквяної олії, яка чудово заспокоює шкіру, пошкоджену сонцем.

Морквяна олія надзвичайно багата бета-каротином, містить вітаміни A, B, C, E та F, а також мінерали та жирні кислоти

Бета-каротин має фотозахисні властивості, таким чином зменшуючи почервоніння, викликане УФ-випромінюванням. Каротиноїди також захищають шкіру вітамін С, який є будівельним блоком колагену.

Бета-каротин прискорить і посилить природний захисний механізм вашої шкіри. Таким чином ваша шкіра швидше виробляє меланін під впливом сонця, і ви засмагаєте інтенсивніше.

Бета-каротин є безпечним джерелом вітамін А. Як фізіологічний антиоксидант, він може запобігти пошкодженню, спричиненому вільними радикалами.

Цілорічне використання олії бета-каротин забезпечить належне зволоження шкіри, посилить її захисні функції та відновить ліпідний покрив.

Рекомендується перед виходом на сонце для полегшення засмаги та після виходу на сонце для покращення регенерації епідермісу.

Цей продукт не забезпечує захисту від ультрафіолетового випромінювання.

Інгредієнти: Vitis Vinifera, Helianthus Annuus, Daucus Carota, бета-каротин.

Швидка доставка5-7 днів з Європи
Оригінальні товари100% європейська продукція
Безпечна оплатаКарткою або на рахунок