Опис товару
Вітамін Е в рідких краплях для обличчя та очей Аптека 10мл
БРЕНД:
Ацетат вітаміну Е — форма вітаміну Е, яка найчастіше використовується в косметиці, він є чудовим антиоксидантом, нейтралізує та усуває вільні радикали, присутні в шкірі, через це гальмує процеси старіння шкіри, зміцнює та живить ліпідний бар’єр шкіри, регулюючи рівень води в шкірі, підвищуючи здатність шкіри зв’язувати воду.
Ще один дуже бажаний ефект вітаміну - захист шкіри від УФ-променів і пом'якшення наслідків сонячних опіків.
Додатково вітамін Е прискорює загоєння ран, має протизапальну дію.
⭐⭐⭐ ВИСОКА КОНЦЕНТРАЦІЯ
Дія вітаміну Е? ❤️
_______________
- має антиоксидантну дію
- гальмує процес старіння шкіри
- зміцнює
- живить
- прискорює загоєння ран
- має протизапальні властивості
ЄМНІСТЬ: 10 мл
Додаток ✏️
_______________
- Він зазвичай використовується майже в усіх косметичних засобах догляду, від кремів, омолоджуючих і зволожуючих бальзамів, через сонцезахисні засоби, до дерматологічних засобів, які сприяють загоєнню ран або заспокоюють наслідки опіків (включаючи сонячні).
- Рекомендована концентрація в косметиці - до 5%, вітамін ацетат прекрасно розчиняється в жирах (маслах, косметичних маслах і т.д.) і не розчиняється у воді.
СКЛАД:
Токоферолу ацетат.
